Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Який обсяг води замовити додому або в офіс?

Відсутність в раціоні якісної артезіанської води, насиченою мікроелементами, призводить до катастрофічних наслідків. Спостерігаються збої в роботі всіх систем організму, людина не відчуває бадьорості та енергійності. Щоб запобігти появі проблем, необхідно подбати про укладення договору на поставку бутлів для кулерів з надійною компанією. Також важливо грамотно визначити середню потребу в питній воді для конкретного офісу або будинку. За якими принципами проводити розрахунок, мова піде далі.

Орієнтир на нормативи, затверджені ВООЗ

Доросла людина в середньому повинна випивати 1,5-2 літра чистої води в день. У спеку цей показник збільшується. Тому в першу чергу потрібно визначити базові потреби домочадців, помноживши число користуювачів на наведені вище нормативи. Також до уваги приймається той факт, що очищена від шкідливих домішок рідина потрібна і для приготування кулінарних страв на кухні, заварювання чаю та кави. Орієнтовно непрацюючі люди потребують 70-75 літрів на місяць, в той час як учні та працівники - в 60-65 літрів.

В офісах і організаціях розрахунки дещо скориговані. Якщо компанія працює на прийом відвідувачів, то в місяць на одного візитера в калькуляцію закладають до 5 літрів. Співробітники споживають протягом робочого дня від 0,5 до 1 літра. Перебуваючи на п'ятиденному трудовому тижні, кожен учасник корпоративної команди споживає сумарно 15 літрів на місяць.

Які чинники впливають на розрахункові значення?

Варто розуміти, що зазначені дані для офісів є орієнтовними. Від них відштовхуються, щоб виконати точний розрахунок споживання. Наприклад, зайняті на виробництві або на важких фізичних роботах майстри потребують більшої кількості води, ніж їх колеги, трудящі перед екраном монітора в прохолодному кабінеті з кондиціонером. Впливає також сезонність, тривалість зміни і інші змінні фактори.

5 причин вибрати організовану доставку води в офіс і додому

Прорахувавши потреби членів сім'ї або персоналу фірми в очищеній воді, видобутої з глибинних артезіанських свердловин, необхідно звернутися до відповідного постачальника і зробити замовлення. Відновлення гідробалансу в організмі дозволить насолодитися такими бонусами:

  1. Ясність розуму
    Поліпшуються когнітивні здібності, з'являється ясність думок, бажання активно діяти.
  2. Гарне самопочуття
    Відступають головні болі, проблеми з травленням, зникають висипання на шкірі, які сигналізують про засмічення тканин і органів токсинами.
  3. Міцний сон
    У минулому залишається безсоння і складності із засинанням.
  4. Очищення
    Виводяться шлаки, зайві солі, небезпечні сполуки.
  5. Зміцнення імунітету
    Сильний імунітет підвищує стійкість до захворювань.

Здобута з надр землі вода піддається комплексним впливам. Її додатково минерализуют, проводять заходи по пом'якшенню і насиченню киснем. В результаті зберігається максимальна користь, не губиться приємний природний смак і нейтральний аромат. Для дезінфекції застосовується технологія озонування, яка в порівнянні з хлоруванням не несе потенційних ризиків для здоров'я.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською