Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Як вибрати кулер для офісу?

Для співробітників великих корпорацій і приватних фірм робота стала другою домівкою. У кабінетах офісу персонал проводить як мінімум 8 годин на день, і для підтримки гідробалансу в організмі потребує джерела чистої питної води. Відмінним рішенням стане напольний або настільний кулер. Він повинен характеризуватися низкою особливостей - простотою використання, невибагливістю в обслуговуванні, відповідністю стандартам екологічної безпеки. Тому при виборі моделі на ринку проявляють комплексний підхід.

Ставка на максимальну функціональність

Варто враховувати специфіку використання приладу. Він призначається для громадського місця, тому повинен бути багатофункціональним. Правильний кулер поєднує в собі можливості електрочайника, роздавальника води, а нерідко - шафки для зберігання і холодильника. При цьому пристрій не забирає корисний простір за рахунок компактних габаритів, допомагає зберігати ресурси, автоматично перемикаючись в режим енергозбереження в період відсутності в офісі відвідувачів і співробітників у вихідні дні.

Грамотна оцінка продуктивності

Купівля кулера - прояв турботи про здоров'я і гарне самопочутті колективу. Коректно розрахована продуктивність приладу з урахуванням чисельності штату - ключ до постійного забезпечення людей очищеною питною водою, яка поставляється компанією Скандинавія в бутлях по 19 літрів. Не відриваючись від професійних обов'язків, можна вгамувати спрагу, приготувати будь-який напій - чай, кава, какао. Якщо немає можливості вийти на обід в бістро - на швидку руку вдасться приготувати перекус з напівфабрикатів, заливши гарячою водою, які не потребують варіння: вівсяні пластівці, сухий суп або пюре з картоплі.

Ретельне вивчення технічних характеристик

Вибираючи універсальну модель з функцією підігріву та охолодження, аналізу піддають такі характеристики:

  1. Габарити
    Малогабаритні настільні моделі мають малу вагу, реалізуються за доступною ціною. Їх розміщують на підставці або на стільниці. Щоб уникнути контакту бутля з сонячними променями, надягають щільний чохол, на якому можна віддрукувати логотип фірми. Повнорозмірні підлогові прилади призначені для великих колективів. Їх ставлять в прохідних місцях офісу, щоб доступ до води був простим і швидким для кожного працівника.
  2. Завантаження бутля
    Є варіанти з нижнім і верхнім завантаженням бутля.
  3. Тип кранів
    Подача води відбувається після натиску кухлем або рукою, а також за допомогою клавіші. Перший варіант більш кращий, тому що виключає контакт з поверхнею, що не порушує гігієну.
  4. Сумісність з аксесуарами
    У стінах офісу будуть актуальні допоміжні аксесуари. Йдеться про підставку з відсіком для запасних бутлів, стаканотримач.
  5. Рівень шуму
    Сторонні звуки заважають сконцентруватися, відволікають і дратують. Бажано щоб функціонував кулер беззвучно, тоді в кабінетах встановиться сприятлива атмосфера.

Також запитують відомості про специфіку і періодичності сервісного обслуговування, репутацію виробника, гарантійний термін служби.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською