Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Скільки зберігається бутильована вода

Багато людей купують бутильовану воду, обираючи по яскравій етикетці або рекламі, не замислюючись про її якість. Перед тим, як вибрати доставку води, рекомендуємо уточнити умови її виробництва та очищення, а також термін зберігання води в такому вигляді. Ми вибрали найпоширеніші проблеми, які можуть зробити покупку води в пляшках не корисною для здоров'я, щоб ви могли убезпечити себе і свою родину.

Чим небезпечна бутильована вода

У гонитві за максимально дешевим виробництвом бутильованої питної води деякі виробники використовують в якості тари звичайний пластик. При нагріванні вище кімнатної температури він здатний виділяти токсичні речовини і канцерогени, небезпечні для здоров'я людини. До інших критеріїв оцінки небезпеки відносяться:

  1. Наявність на етикетці води бутильованої інформації про джерело походження і мінеральному складі. Таку інформацію також можна уточнити перед доставкою.
  2. Рівень очищення води і її фільтрація.
  3. Час і умови розливу.
  4. Правила і термін зберігання води.

Ще одна небезпека - це фальсифікація, яка процвітає завдяки відсутності законодавчої бази, яка б в Україні регулювала виробництво, очищення та розлив бутильованої питної води.

Скільки повинна зберігається бутильована вода?

Залежно від призначення, складу, консервантів і умов зберігання вода може зберігатися 3 місяці, півроку чи рік. Найтриваліший термін зберігання буде у води, яка герметично закрита.

Численні дослідження показали, що після відкриття води в звичайній пластиковій пляшці її можна зберігати в холодильнику до трьох днів. Пізніше, перед тим як пити, її потрібно кип'ятити. При контакті з зовнішнім середовищем виникає ризик утворення бактерій. Інформація про необхідний термін зберігання повинна бути вказана виробником, її можна завжди уточнити у продавця.

Правила зберігання бутильованої питної води

Щоб термін зберігання був максимально тривалим і така вода не стала небезпечною, потрібно виконувати кілька простих правил:

  1. Виділити для бутлів з водою прохолодне і сухе місце.
  2. На бутильовану воду не повинні потрапляти прямі промені сонця.
  3. Не зберігати бутлі в місцях, де є велике скупчення пилу.
  4. Поруч з хімічними речовинами також не потрібно ставити воду.
  5. Вода не повинна вбирати сторонні запахи і шкідливі елементи.
  6. Зберігати потрібно в оригінальній тарі, в якій вона була куплена. Саме така ємність має спеціальну обробку для того, щоб довше зберігалася свіжість води.

Після закінчення терміну придатності води, зазначеному виробником, матеріал здатний виділяти речовини, які можуть вплинути на безпеку і смак питної води.

Де купити питну воду, яка буде довго зберігатися

Великі бутлі об'ємом 19 літрів від ТМ «Скандинавія» в закупореному стані можуть зберігатися не менше року. Така тара користується попитом у багатьох компаній, а також жителів приватних будинків завдяки великому обсягу, високої якості питної бутильованої води та вигідною ціною.

Компанія ТМ "Skandinavia" стала експертом в області виробництва чистої бутильованої води завдяки багаторічному досвіду і п’ятирівневій системі очищення рідини. До інших переваг торгівельної марки належать:

  1. Оперативна доставка по Києву.
  2. Професійне сертифіковане обладнання відомих торгових марок.
  3. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  4. Можливість вибрати зручний час доставки.
  5. Зручне замовлення через сайт або за телефоном.
  6. Привітні менеджери і досвідчені кур'єри.
  7. Зручна бутель для використання в різних кулерах і диспенсерах фірмової води ТМ Скандинавія.
  8. М'яка, чиста, свіжа вода без запаху.
  9. Доступна ціна та знижки для постійних покупців.
  10. Контроль якості виробництва і стерильний розлив води.
  11. Тривалий термін зберігання.
  12. При замовленні від двох бутлів знижка 15 грн.
  13. Наявність супутніх матеріалів, які можна замовити окремо.

Ми приймаємо замовлення в будь-який день тижня в робочий час, щоб ви могли насолоджуватися якісною водою Скандинавія. Для цього потрібно оформити заявку на сайті або зателефонувати за номерами, вказаними на сайті.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською