Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Що важливо знати про детокс-воду?

У нескінченній боротьбі за гарне самопочуття і міцне здоров'я важливо не тільки харчуватися натуральною їжею, а й дотримуватися питного режиму. У раціоні вітається наявність детокс-води, ефективність якої підтверджена численними дослідженнями. Це напій на основі джерельної або артезіанської рідини, яка пройшла багатоступеневу очистку. Для смаку і максимальної користі додають стиглі фрукти, ароматні ягоди, цілющі трави, овочі з органічних ферм, які вирощують без пестицидів і потенційно небезпечною агрохімії.

Процес приготування не відрізняється складністю - в мережі доступні сотні цікавих і оригінальних рецептів. Але якщо часу в обріз, можна придбати готовий продукт в магазині. Детокс-вода починає діяти не з першого вживання. Вона дає накопичувальний ефект. Напій п'ють курсами, щоб досягти стійкого і помітного результату.

Які завдання виконує детокс-вода?

Продукт дозволяє отримати наступні позитивні зміни:

  1. Нормалізація процесів метаболізму
    Налагоджується порушений обмін речовин, за рахунок чого відчувається енергійність, відсутні напади апатії і пригніченості, зникають проблеми з шкірними висипаннями, перепадами настрою.
  2. Стабілізація роботи шлунково-кишкового тракту
    Їжа перетравлюється краще, немає підвищеного апетиту, здуття, дискомфорту в епігастральній ділянці після прийому їжі.
  3. Виведення токсинів
    Вдається вирішити проблему зашлакованості тканин і органів.
  4. Поліпшення стану нігтів і волосся
    Шевелюра набуває густоту і розкішний блиск, прядки випромінюють життєву силу. Нігтьові пластини міцніють, не ламаються.
  5. Підтримка гідробалансу
    Здійснюється профілактика зневоднення.

Щоб примножити ефект, рекомендується скорегувати спосіб життя в комплексі. Для цього потрібно відмовитися від алкоголю, сигарет та інших шкідливих звичок, частіше гуляти на свіжому повітрі, займатися фізичною активністю на регулярній основі.

Популярні поєднання

Щоб зробити неймовірно смачний напій в домашніх умовах, будуть потрібні наступний інвентар:

  • кулер або диспенсер із заповненою пляшкою;
  • • скляна ємність;
  • • дощечка і ніж для нарізки і очищення компонентів.

Рецепти підбирають, відштовхуючись від особистих переваг, наявності алергічних реакцій на будь-які продукти. Найбільш відомий варіант детокс-води - це огірок-лимон з додаванням пряних трав. Вона дарує відчуття легкості, освіжає в жарку погоду. Бонусом залишається приємний післясмак, відсутність спраги.

Для тонізації і бадьорості варто спробувати інше поєднання - імбир-м'ята. Також чудові відгуки має рецепт з цитрусовими - апельсинами, мандаринами, грейпфрутами. Їх м'якоть містить антиоксиданти, вітаміни.

Як пити детокс-воду?

Пляшка з чудодійним очищуючим напоєм повинна стати постійним супутником. Вона виручить в спортзалі, на роботі, в тривалих автомобільних поїздках. Детокс-вода стане гідною альтернативою латте, чаю, компотів і морсам, солодкій газованій воді. Вона допомагає досягти поставлених цілей щодо набуття хорошого самопочуття, бадьорості, стрункої фігури.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською