Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Правила вибору кулера для школи або садочка

Успішність засвоєння матеріалу в дитячих навчальних закладах визначається не тільки професіоналізмом викладачів. Діти повинні отримувати збалансоване харчування, мати правильний розпорядок дня. Значення має і питний режим. При зневодненні страждають когнітивні здібності, швидко з'являється стомлюваність. Тому в садках, школах, ліцеях доцільно встановлювати кулери для подачі артезіанської води, яка очищена від сторонніх домішок, токсинів і бактеріальної мікрофлори за рахунок проходження через багатоступеневу систему фільтрації. Якому приладу для подачі рідини віддати перевагу? Відповідь на це питання буде надано в огляді.

Кулер: практичне рішення

Рішення про придбання кулера не ставлять під сумнів, оскільки він відкриває доступ до наступних переваг:

  1. Високі гігієнічні стандарти
    Ризик зараження води патогенами мінімальний. Співробітники служби доставки привозять бутлі із захисною наклейкою, яка видаляється з горловини безпосередньо перед процесом завантаження ємності. Всі контактні поверхні обробляють антисептичним розчином в рамках дезінфекції.
  2. Проста експлуатація
    За рахунок примітивної конструкції кранів користуватися функціоналом дуже просто! Налити собі склянку води зможе навіть дитина - для цього потрібно просто натиснути рукою на важіль, і відрегулювати напір.
  3. Надійність
    Для складання застосовані фірмові деталі з пролонгованим ресурсом, які стійко переносять механічні навантаження, не піддаються корозійному руйнуванню.

Критерії вибору

Пристрої з даної лінійки представлені в «Скандинавії» широким асортиментом. В наявності напольні і настільні кулери, які підбирають за такими параметрами і характеристикам:

  1. Варіанти завантаження
    Моделі з нижнім завантаженням більш компактні. Їх можна вбудувати в ніші. При верхньому завантаженні бутель доведеться перевертати.
  2. Набір опцій
    Серед опцій зустрічається підігрів, охолодження, озонування, очищення. Чим ширше функціонал, тим дорожче вартість товару.
  3. Формат охолодження
    За даним критерієм виділяють компресійні і електронні диспенсери.
  4. Матеріал виготовлення
    Внутрішні і зовнішні частини повинні виготовлятися з екологічної сировини. Це харчовий пластик, різні полімери та ін.

Також враховують і інші нюанси - специфіку технічного обслуговування, вимоги до установки. Традиційно прилад розміщують подалі від сонячних променів, на рівній і твердій поверхні на відстані п'ятнадцяти сантиметрів від стін. Ідеальне приміщення для кулера добре провітрюється, має температуру повітря в діапазоні від 10 до 38 градусів Цельсія. При дбайливому ставленні і регулярному грамотному догляді пристрій порадує безперебійною роботою довгі роки. Використовуючи його функціонал, учні та співробітники шкіл та садочків зможуть не тільки вгамовувати спрагу, а й готувати різні смачні напої - каву, чай та ін.

Як показує практика, для дитячих навчальних закладів небажано вибирати складні моделі кулерів. Вони вимогливі до сервісу, крім того процес звернення може викликати у юних користувачів труднощі і питання.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською