Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Користь води при дієті

Як показали дослідження, до 75% людей страждають від хронічного зневоднення, а це призводить до проблем, пов'язаних з вагою через уповільнення процесу метаболізму. Про користь води відомо багато фактів, але не кожен з нас знає, що вода - природний напій, який допомагає знизити вагу і покращує гідратацію. В її складі відсутній цукор, вуглеводи, кофеїн, будь-які калорії, підсолоджувачі, натрій, консерванти, глютен або штучні замінники смаку. Природний смак, низька калорійність і 100% -а безпека - переваги питної води від ТМ «Скандинавія». Вона проходить багаторівневу очистку із застосуванням сертифікованого обладнання та сучасних технологій.

Навіщо вода при схудненні?

На 60 кг ваги необхідно в день випивати не менше 2 літрів води. Якщо за півгодини до їжі пити дві склянки води, то прийом їжі буде зменшуватися на 13% - це підтвердили численні дослідження дієтологів. Вода при схудненні потрібна не просто для зниження ваги, вона регулює процеси обміну речовин і травлення. Крім цього, питна вода виконує ще ряд функцій в процесі схуднення:

  1. участь в біохімічних процесах, включаючи переробку жиру;
  2. виведення з організму кінцевих продуктів, які залишаються після розпаду жирів, білків і вуглеводів;
  3. прискорення обміну речовин - це хороший показник для зниження ваги;
  4. живлення клітин організму, які приймають участь в енергообміні;
  5. відновлення еластичності і кольору шкіри.

Вода значно уповільнює наступ такого знайомого всім почуття голоду. Це особливо відчувається з 5 до 8 вечора, тому рекомендується випивати перед вживанням їжі мінімум склянку води.

Коли необхідно більше пити води?

Обирати для пиття потрібно якісну воду. Вживати воду більше звичайної денної норми, необхідно в таких випадках:

  1. тренування, які проходять активно понад годину;
  2. висока температура в приміщенні або на вулиці - перегріте повітря вимагають поповнити водний баланс;
  3. важка фізична робота, при якій потрібно випивати не менше 1,5-2-х склянок води;
  4. діарея, блювота або лихоманка здатні сильно зневодити організм;
  5. під час вагітності, годування грудьми жінкам потрібно для гідратації додаткове вживання води близько 9-12-ти чашок в день.

Для визначення правильного обсягу споживання мінеральної або звичайної води потрібно враховувати вагу, стан здоров'я людини і умови, в яких він знаходиться.

Як пити воду, якщо ви хочете схуднути?

Перш за все, необхідно виключити зі свого раціону соки, газованої води, калорійні напої, крім знежиреного молока. Як тільки ви прокинулися, потрібно відразу привести до тями організм і випити склянку теплої води. Чистий, свіжий смак буде корисним і допоможе запустити процеси обміну в організмі. Ми зібрали для вас кілька простих рекомендацій, які допоможуть пити воду і худнути правильно:

  1. випивати воду потрібно за 20 хвилин перед вживанням їжі;
  2. паралельно з вживанням води потрібно займатися спортом, під час занять також п'ється рідина;
  3. кожен раз, коли хочеться їсти, потрібно вживати питну воду - це допоможе виключити непотрібні перекуси, якими ми захоплюємося, якщо плутаємо відчуття спраги і голоду;
  4. більше потрібно приймати рідини в першій половині дня, до шостої вечора, а далі потрібно прислухатися до свого організму;
  5. не варто пити занадто холодну воду, так як з нею їжа гірше перетравлюється, краще нагрівати її до кімнатної температури;
  6. не пити багато води на ніч, інакше з'являються набряки і доводиться переривати сон походом в туалет.

Якщо все робити правильно, то через деякий час ви побачите результат. Також не потрібно забувати, що смак води буде залежати від її якості. Бутильована вода ТМ «Скандинавія» вважається однією з кращих в Україні. Вона проводиться в суворій відповідності до вимог якості і чистоти. Питна вода не має запаху і зберігається в спеціальному посуді. Щоб купити воду не потрібно нікуди їхати. Ми приймаємо замовлення в будь-який день тижня, в робочий час. Для цього потрібно оформити заявку на сайті або зателефонувати нам за телефонами, вказаними на сайті. Доставка по Києву буде по самій вигідній ціні.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською