Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Чому так важливо стежити за питним режимом дитини?

Вода необхідна організму для підтримки роботи внутрішніх органів. З її допомогою функціонують важливі процеси. Багато хто не стежать за кількістю води, яку п'є дитина, а це важливо особливо в літній період, коли легко можна отримати зневоднення організму.

Більшість батьків дають воду тільки тоді, коли дитина попросить. Але це вже серйозний сигнал організму про її нестачі. Діти не звертають уваги на спрагу, а просять тоді, коли стає погано. Такий підхід може призвести до негативних наслідків.

Дитяча психологія і питний режим

Дорослі, коли відчувають спрагу, п'ють чисту хорошу воду. Адже всі знають, що вода - джерело життя і складова кожного живого організму. Нормальний баланс води дозволяє довго жити, зберігши здоров'я і природну красу. Організм людини більш ніж на 80% складається з води. Вона надходить при питті, а виводиться черга дихання, шкіру, піт і сечу.

Вкрай важливо стежити за балансом води в дитячому віці. Адже організм в цей час зростає і розвивається, а малюк не завжди чітко розуміє, що його мучить спрага. Діти дуже чутливі до зневоднення. Підвищення температури тіла, діарея, блювота призводять до втрати великої кількості рідини, тому важливо постійно поповнювати її запас. Купити якісну мінеральну воду «Скандинавія» в Києві ви в будь-який момент можете в нашій компанії.

Завдання батьків - регулярно відновлювати водно-сольовий баланс в організмі дитини. Діти активно втрачають рідину в будь-якому віці, адже вони постійно рухливі. Важливо пам'ятати, що не варто чекати, поки малюк сам попросить води. Вам необхідно час від часу пропонувати пити.

Пам'ятайте, при втраті 2% води зменшується активність мозку і працездатність людини на 20%. При втраті рідини на 3% виникає ризик отримання теплового удару. Така ситуація особливо актуальна влітку, проте якщо малюк одягнений дуже тепло і знаходиться в задушливому приміщенні, то це може статися в будь-який момент. Доставка бутильованої води в зручне для вас час здійснюється нашою компанією, і ви зможете завжди поповнити її запаси будинку або в офісі.

Роль води в формуванні організму дитини

Правильне вживання води відновлює обмін речовин, підтримує нормальну температуру тіла і тиск, зменшує ймовірність виникнення алергічних реакцій, покращує настрій.

Якщо води не вистачає і відбувається зневоднення організму, то це призводить до негативних наслідків. Спочатку це виражається в втоми, поганому настрої, стомлюваності, проте з часом переростає в серйозні проблеми зі здоров'ям.

Проблеми через нестачу води

Проблеми нестачі води можуть бути наступними:

  1. Виникнення алергії;
  2. Інфекційні захворювання;
  3. Сухість шкірного покриву;
  4. Освіта каменів у нирках;
  5. Порушення травлення;
  6. Неправильний обмін речовин;
  7. Больові відчуття в суглобах;
  8. Болі в області спини;
  9. Захворювання зубів і ясен.

Вода - природна складова організму. У дитячому віці водний баланс відіграє важливу роль. У цьому час відбувається формування всіх систем організму, тому важливо, щоб органи функціонували правильно на 100%. Навчіть дитину регулярно пити чисту воду - саме воду, а не солодкі напої або чай. Ціна на воду «Скандинавія» в Україні доступна кожному, а її якість ми гарантуємо.

У дитячому віці зневоднення є серйозною проблемою. Потрібно стежити за поведінкою дітей, так як першою ознакою стане те, що дитина виглядає млявим і втомленим. При нестачі води в організмі нерідко діти втрачають інтерес до навчання, що тягне за собою погані оцінки в школі. Але причина проблеми криється не в ліні, а в зневодненні.

Постійна нестача води може призвести до хронічного зневоднення - це стан небезпечно для здоров'я. Адже органи будуть функціонувати в економному режимі, що вкрай негативно для дитячого організму. Така ситуація призводить до порушення роботи нирок, шлунково-кишкового тракту, вегето-судинних захворювань.

Дуже важливо контролювати кількість споживаної води. Згодом дитина звикне і буде сам пити потрібну кількість рідини. Вибрати й купити питну воду за вигідною ціною ви завжди можете в нашій компанії. Ми гарантуємо високу якість і організуємо зручну доставку.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською