Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Плюси і мінуси верхнього та нижнього завантаження кулера для води

Прагнення отримувати з водою максимальне число корисних мікроелементів та антиоксидантів пояснює затребуваність кулерів на ринку. У продажу представлені десятки різноманітних моделей вітчизняних брендів і зарубіжних виробників, які відрізняються не тільки цінником, а й функціоналом. Перш ніж зробити підсумковий вибір, необхідно ознайомитися з особливостями моделей з нижнім і верхнім завантаженням.

Підлогові кулери з нижнім завантаженням: компактність, зручність експлуатації, простота обслуговування

Бутель з очищеною артезіанською водою встановлюється шийкою вгору в нижній частині пристрою. Установка забирає мінімум часу і сил - головне переконатися в тому, що контактні поверхні чисті, а гігієнічна наклейка видалена. Подача води після підключення здійснюється за допомогою вбудованого насоса або стандартної помпи.

Прилади цієї групи мають наступні переваги:

  1. Компактні габарити
    Корпус не займає багато корисного простору. Його можна вбудувати в кухонні меблі, встановити на підлозі.
  2. Збереження естетики
    Естетика інтер'єру не постраждає - дизайн уособлює лаконічність і простоту, а відсік з пляшкою закривається акуратною дверцятами.
  3. Елементарне обслуговування
    Процес обслуговування не припускає виконання кропітких і трудомістких маніпуляцій.
  4. Якісна збірка
    Для складання застосовані надійні вузли, стійкі до механічних пошкоджень матеріали, які мають добрі гігієнічні властивості - легко очищаються від забруднень, які не піддаються корозії.

Моделі з вертикальним завантаженням: доступна вартість і довговічність

У конструкції присутній мінімальний набір запчастин, які відповідають за подачу води споживачу. У разі виходу будь-якого елементу з ладу, несправність вдасться усунути своїми руками, не вдаючись до виклику майстра з сервісного центру. Витрати на придбання ремкомплектів мінімальні.

У числі аргументів на користь покупки такого кулера свідчать і інші аргументи:

  1. Немає потреби в насосі
    Вода надходить самопливом з перевернутої догори дном ємності. Рідина повністю заповнює внутрішні відсіки, в яких в подальшому підлягає нагріванню або охолодженню.
  2. Захист від переливу
    Щоб вода не переливалася, є вбудований відсікач. Інженери-розробники помістили його в розподільному бачку.
  3. Широкий модельний ряд
    Є конфігурації в підлоговому і настільному виконанні, які відрізняються фізичними розмірами, вагою, потужністю охолодження і нагріву, додатковими опціями (індикація режимів роботи, таймер включення).

Порівняння недоліків

Щоб прийняти безпомилкове рішення, необхідно фокусувати увагу не тільки на плюси, а й на мінуси пристроїв. Першими на ринку з'явилися моделі з вертикальним завантаженням. Вони мають досить примітивну конструкцію, тому характеризуються дуже обмеженим функціоналом. Кулери з нижнім завантаженням не мають даного недоліку - користуватися ними одне задоволення. Однак за сучасний і ергономічний пристрій доведеться викроїти з бюджету значну суму коштів - цінники на товари іменитих виробників досить високі.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською