Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Кулер або помпа: що ефективніше в умовах квартири?

Питання доставки додому очищеної артезіанської води особливо гостро стоїть у великих населених пунктах, де населення стикається з проблемою активної урбанізації, що призводить до погіршення екологічної ситуації. Аргументами, що свідчать на користь замовлення послуги, служать інші чинники - старі трубопроводи та неефективні фільтрувальні вузли в системах водопостачання, відсутність безпечних питних джерел, відкритих для безперешкодного доступу.

Як вирішити проблему?

Об'єктивним рішенням стане замовлення помпи або придбання кулера для води в квартиру. Це економічно вигідніше покупки бутильованої очищеної води для приготування їжі і напоїв в супермаркетах. Кожен пристрій має унікальний набір експлуатаційних характеристик, які варто знати користувачам.

Кулер: поєднання практичності і функціональності

Мультифункціональний диспенсер працює на подачу, охолодження і підігрів. Він відрізняється за способом завантаження бутлів, може мати настільне або підлогове виконання. Для квартири пристрій ідеально підходить. Його рекомендується розміщувати на рівних твердих поверхнях, далеко від прямих сонячних променів. Температура середовища повинна відповідати діапазону 10...38 градусів за Цельсієм. Бажано щоб в кімнатах була хороша вентиляція повітря.

Варто відзначити і інші особливості приладу:

  1. Надійність
    Конструктивно пристрій складається з двох ємностей, які з'єднані між собою розподільним клапаном, а також з накопичувального резервуара з роздавальником, з'єднаних патрубком. Всі елементи міцні та довговічні, стійкі до механічних навантажень та ушкоджень.
  2. Простий процес експлуатації
    Щоб отримати доступ до води, досить відкрити кран.
  3. Відповідність стандартам санітарних вимог
    Бутлі привозять із захисною гігієнічною наклейкою, всі контактні поверхні перед завантаженням в обов'язковому порядку дезінфікують. Дотримання цих вимог виключає ризик розвитку патогенної мікрофлори - рідина, вживана для втамування спраги, приносить тільки користь, оскільки не містить сторонніх домішок, бактерій, солей важких металів.

Помпа: демократична ціна, чудова ергономічність

Маючи компактні габарити і елементарнe будову, помпа відмінно справляється з поставленими завданнями. Вона являє собою прилад, який монтується на шийку бутля. Після установки розлив води здійснюється одним натисканням на кнопку. Це швидко, зручно, доступно. Однак домочадцям доведеться змиритися з тим, що вода не підігрівається і не охолоджується.

Помпа виконує функцію невеликого насоса, що перекачує рідину з однієї судини в іншу. Крім механічних ручних моделей, в лінійках деяких виробників зустрічаються електричні варіанти, які отримують живлення від батарейок або акумуляторів.

Висновок

Відповідь на питання про те, який прилад краще підходить для приватного користування, залежить від фінансових можливостей, очікувань і потреб кожної родини. Вибір доцільніше проводити в індивідуальному порядку, зваживши всі «за» і «проти». При необхідності консультацію та інформаційну підтримку з питань придбання техніки для подачі води нададуть менеджери «Скандинавії».

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською