Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Джерела питної води

Відновлює сили, виводить шлаки і токсини, а також нормалізує обмінні процеси в організмі - вода. Саме тому так важливо стежити не тільки за обсягом, але і якістю споживаної рідини.

Слід вживати воду, очищену від домішок і токсинів. Віддавати перевагу рідини зі збалансованою кількістю мінералів, солей. Звертати увагу на ступінь жорсткості - ми п'ємо пом'якшену воду.

Від якості природного ресурсу повністю залежить здоров'я людини.

Дощова і тала вода: корисні властивості

Відсутність домішок, бактерій і мікробів відрізняє талу воду від тієї, яку ми отримуємо з підземних джерел. При регулярному вживанні вона не вимиває важливі для організму солі, при цьому активно виводить шлаки. Цими властивостями тала вода перевершує дистильовану. Також є корисною:

  • для профілактики легеневих хвороб, проблем з бронхами;
  • в разі варикозу, ожиріння, підвищеної стомлюваності;
  • рекомендується людям зі зниженим імунітетом.

У період лікувального голодування п'ють саме талу воду. При цьому строго стежать за температурою її зберігання - тільки в прохолодному місці. Вся справа в тому, що при 20-25 ° C втрачається половина лікувальних властивостей такої рідини. Тому, в побутових умовах її зберігання і вживання повинно виконуватися з дотриманням певних умов. Сама ж вода також повинна бути спеціально підготовленою, щоб зберегти всі корисні елементи до моменту її вживання.

Що стосується дощової води, то сьогоднішня екологічна ситуація не дозволяє нам користуватися цим ресурсом в чистому вигляді. Забруднена атмосфера насичує вологу важкими хімічними елементами, які негативно впливають на шкіру, стан волосся і організм в цілому. Тому, зібрана дощова вода вимагає додаткового очищення.

Підземні джерела: артезіанські свердловини, колодязі, джерела

Артезіанською вважається підземна вода, яка залягає на рівні від 100 м. Ідеальний варіант артезіанської свердловини - 200-300 м. Найчастіше такі джерела розташовуються між двома шарами глини, а при видобутку проходять крізь вапняк і пісок (самоочищаються). Завдяки великій глибині максимально позбавлена бактерій і домішок звичайних грунтових вод, а також багата такими елементами:

  • кальцієм;
  • магнієм;
  • залізом;
  • фтором.

Перед вживанням артезіанська вода повинна зм'якшувати. Таким способом в ній знижується природна концентрація солей і мінералів, зменшується жорсткість.

Зверніть увагу! Свердловини глибиною 30-50 м не є артезіанськими. Хімічний склад таких джерел істотно відрізняється від артезіанських.

Вода зі звичайних колодязів відрізняється жорсткістю, підвищеним вмістом заліза, хімічних домішок, які часто потрапляють в грунт. Також має запах, відтінок. Тому, перед вживанням вимагає обов'язкової багатоступінчастої очищення.

Джерельна вода проходить природну очистку, поки з-під землі вибивається на поверхню грунту. Містить оптимально збалансовану кількість мікроелементів, тому ідеально підходить для пиття без кип'ятіння і попереднього пом'якшення. Але, це тільки в тому випадку, якщо джерело перевірений і знаходиться в екологічно чистій зоні.

  • Джерельна вода відрізняється від будь-якої іншої підвищеним вмістом кисню.
  • Здатна відновлювати сили, додавати енергії.
  • Благотворно впливає на організм в цілому.

Така вода зберігає свої корисні властивості всього пару днів. Тому, має обмежений термін для вживання.

Опріснення вода, видобута з айсбергів

Процес опріснення морської води полягає в зниженні рівня солі з 3,5% до 0,05%. Також необхідно очистити ресурсу від підвищеного вмісту кальцію, домішок. Для цієї мети використовується дистиляція, зворотний осмос. Також застосовується заморозка з подальшим процесом водопідготовки. У кожному разі процес є досить складним і витратним.

З айсбергів видобувається вода з природним мінеральним складом. У ній отсутствую шкідливі домішки, оскільки багатовікові льодовики є екологічно чистими. Але, можуть залишатися частинки вулканічних порід (застосовується фільтрація). Вода з айсберга вимагає великих витрат на правильну розфасовку і транспортування.

Воду зі збалансованим вмістом всіх корисних елементів пропонує компанія Skandinavia. Прямо на сайті можна зробити замовлення води на будь-яку кількість бутлів або пляшок об'ємом від 1,5 л. Оптовим і постійним покупцям надаються знижки.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською