Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Цікаві факти про воду

Вода - унікальна речовина, потрібне кожному організму. Вона не містить в собі вітамінів, мінералів, проте її корисні властивості можна перераховувати безкінечно. Незважаючи на відсутність поживних компонентів, вода є основним засобом для їх переміщення в усі клітини організму. Дозволяє швидко насититися при жадобі і відновити сили.

У чому унікальність і користь води:

  1. Відновлення обміну речовин в організмі;
  2. Виведення шлаків, токсинів;
  3. Активізація роботи мозку;
  4. Поліпшення еластичності судин;
  5. Забезпечення терморегуляції організму, контроль температури, що не дозволяє людині перегріватися або переохолоджуватися;
  6. Відновлення травних процесів;
  7. Поліпшення імунітету;
  8. Є природною змазкою для суглобів, активізує вироблення рідини для захисту від руйнування;
  9. Зниження ймовірності розвитку серцево-судинних захворювань;
  10. Вода дозволяє зняти головний біль;
  11. Сприяє покращенню стану шкірного покриву, нігтів, волосся, надаючи красивий природний зовнішній вигляд;
  12. Сприяє зменшенню маси тіла.

Вплив води на шкіру

Недостатня кількість води в організмі призводить до його зневоднення і проблем з роботою органів і систем. В такому стані відсутня здатність очищення організму від шлаків. Вони надходять в кровоносну систему, що відбивається на стані шкірного покриву. Шкіра набуває бляклий вигляд, втрачає еластичність, з'являються прищі, утворюється целюліт. В області п'ят і ліктів вона лущиться, лопається від сухості.

Така ситуація негативно відбивається на роботі всіх систем організму. Якщо водний баланс порушений тривалий час, то виникають різні захворювання. Щоб уникнути проблеми нестачі води - замовте доставку бутильованої води. Таким чином, у вас завжди буде чиста і корисна вода «Скандинавія» без обмежень.

Зв'язок з роботою органів

Вода - ключовий компонент клітин організму. Вона становить основу кожного органу, тому при нестачі організм швидко відчуває виснаження, не може правильно і повноцінно функціонувати. У крові людини міститься 90% води, тому при її нестачі кров стає густішою, що може привести до проблем зі здоров'ям. Всі хімічні реакції організму відбуваються за участі води.

Вода витрачається на забезпечення нормального функціонування важливих органів: мозок, нирки, печінку, легені і серце. Необхідну воду організм забирає зі шкіри, суглобів. Тому вони страждають в першу чергу. З'являється пересихання шкіри, а суглоби можуть хворіти.

Якщо чоловік відчуває спрагу, то це ознака кризового стану. На нього необхідно терміново реагувати, щоб уникнути зневоднення. Якщо необхідну кількість рідини організм не отримує, то він починає працювати економно, що миттєво відбивається на самопочутті.

Робота органів і вода

  1. Печінка. При правильному водному балансі переробка відходів відбувається швидко і якісно. В результаті запобігається порушення в роботі, а значить, знижується ризик виникнення патологічних процесів;
  2. Нирки. При нормальному балансі води в організмі, вони виводять зайву рідину, а разом з нею шлаки, токсини. Якщо вживати недостатньо води, то шкідливі речовини будуть затримуватися в організмі, активізуючи негативні процеси;
  3. Лімфа - усуває шкідливі речовини з кровоносної системи організму. Якщо водний баланс буде порушений, то речовини будуть накопичуватися, провокуючи різні запальні процеси;
  4. Суглоби. Що таке артрит, знає практично кожна людина, однак його причина полягає саме в нестачі води. Підтримуючи правильний баланс можна уникнути хвороби. Вода виконує роль природного мастила, захищаючи суглоби від стирання. Якщо в організмі недостатньо рідини, то суглоби ушкоджують один одного, що призводить до розвитку артриту.

Правильний водний баланс зменшує навантаження на серце. Відбувається розрідження крові, що істотно знижує ймовірність виникнення інфаркту та інфекційних захворювань. Відбувається виведення шлаків і токсинів з організму. Поліпшується стан шкірного покриву, нігтів, волосся. Людина відчуває себе енергійним і активним.

До чого призводить брак води в організмі?

Супереч проблем, що виникають у зв'язку з нестачею води, досить великий. Це не тільки слабкість і нездужання, але і серйозні захворювання:

  1. Порушення роботи щитовидної залози;
  2. Проблеми в роботі серцево-судинної системи;
  3. Порушення нервової системи;
  4. Поява зайвої ваги;
  5. Головний біль, слабкість, перепади артеріального тиску;
  6. Ламкість нігтів, волосся, неприємний запах з рота;
  7. Освіта каменів у нирках, жовчному міхурі;
  8. Запори.

Норма рідини в день залежить від віку і ваги. В середньому вона становить 2 - 2,5 л. Рідина виводиться з організму через шкірний покрив, нирки, дихання і з сечею. Тому важливо постійно наповнювати організм водою.

Щоб підтримувати здоров'я в нормальному стані в першу чергу важливо стежити за дотриманням питного режиму. Пити воду рекомендується з ранку після пробудження, щоб підготувати організм до першого прийому їжі.

При нестачі води часто виникає млявість, втома, головний біль. Якісна вода питна вода «Скандинавія» дозволить уникнути проблем зі здоров'ям і відчувати себе в хорошому стані. Замовити гарну мінеральну воду ви завжди можете в нашій компанії.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською