Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Чи достатньо ви п'єте? - 5 простих способів дізнатися

Користь води для організму неоціненна. Часто він дає нам різні сигнали, які попереджають про зневоднення. Це може бути небезпечно для здоров'я, виникає не просто жага, а стан втоми і млявості. Поступово організм виснажується і виникає відчуття голоду. Такий стан впливає на шкіру, настрій, імунітет. Дуже важливо своєчасно визначити проблему, не допускати таких наслідків і вживати бутильовану питну воду.

Кожному з нас буде цікаво дізнатися, а чи достатньо вживається води для організму?

5 способів дізнатися свій рівень споживання води.

Щоб дізнатися наскільки вистачає споживаної вами протягом доби води, рекомендуємо звернути увагу на такі особливості поведінки свого організму:

  1. Відчуття голоду. При виникненні такого стану потрібно випити стакан води, він допоможе відрізнити спрагу від голоду. Якщо ви знову захочете їсти, значить потрібно дійсно підкріпитися, якщо ні - ви просто хотіли пити.
  2. Поганий настрій і втома. Якщо вам знайоме такі почуття, спробуйте порахувати, скільки рідини ви сьогодні випили. Навіть при мінімальному зневодненні може спостерігатися стан гноблення, головні болі, втома, проблеми з пам'яттю. У такій ситуації порятунком може стати склянку чистої мінеральної або звичайної води.
  3. Як давно ви ходили в туалет? Спробуйте порахувати, коли ви відповідали на поклик природи в останній раз? Здорова і доросла людина повинна звільняти сечовий міхур не менше семи разів на день, якщо менше - значить води вже не вистачає.
  4. Стан шкіри. Шкіра - зовнішній індикатор стану організму. При недостатній кількості рідини вона може бути сухою і грубуватою. Буває, що навіть нанесення крему або лосьйону не допомагає зволожувати шкіру, а це вже сигнал до дії, потрібно пити більше бутильованої питної води.
  5. Проблеми зі шлунком. При недостатній кількості рідини травлева система працює неправильно. Саме вода сприяє проходженню їжі через травний тракт, сприяє не тільки очищенню кишечника, але і формуванню стулу.

Також може з'явитися неприємний запах з рота, концентрований колір сечі, біль у суглобах або спині. При виникненні ускладнень потрібно звертатися в лікарню.

Як розрахувати норму споживання води?

Для розрахунку норми води розроблені спеціальні програми, які встановлюються на телефон або комп'ютер. Для онлайн-калькулятора потрібно ввести вашу точну вагу, ріст і інші параметри, які допоможуть зробити розрахунок необхідної літражу.

Важливо пам'ятати, що вживати воду потрібно в чистому вигляді. Наприклад, кава значно прискорює зневоднення, тому чай або кава не враховуються при розрахунку загальної норми водоспоживання.

Будь-який розрахунок може бути приблизними, тому що він не враховує індивідуальні особливості організму, погодні умови, а також прийом ліків, фізичні навантаження на організм.

Де вигідно купити бутильовану воду?

Рекомендуємо прислухатися до свого організму і пити якісну воду від ТМ «Скандинавія». Вона відмінно зарекомендувала себе в Україні завдяки сучасній системі фільтрації.

Одна з переваг ТМ "Skandinavia" - зручний сервіс і інтерфейс сайту, що дозволяє купити бутильовану питну воду в два кліка. До інших переваг нашої компанії відносяться:

  1. Знижка при замовленні від двох бутлів і заміна бутлів.
  2. Сертифіковане обладнання, яке використовується для фільтрації.
  3. Досвідчені кур'єри і привітні менеджери.
  4. Можливість обирати різні обсяги води.
  5. Хороший вибір обладнання для бутильованої води і витратних матеріалів.
  6. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  7. Доступна ціна та знижки для постійних покупців.
  8. Оперативна доставка бутильованої питної води по Києву.
  9. Контроль якості виробництва і очищення.
  10. Тривалий термін зберігання.
  11. Стерильний розлив води.
  12. Можливість вибрати зручний час доставки.
  13. Відсутність запаху і висока якість води.

Для оформлення замовлення можна зателефонувати (044) 337-05-05 або залишити заявку на сайті. Наші менеджери проконсультують з усіх питань, щоб ви могли насолоджуватися смаком природної води за розумні гроші.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською