Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Що станеться, якщо всі напої замінити водою

Факт, що алкоголь, напої з цукром і кофеїном завдають шкоди організму, ні у кого не викликає сумнівів. Але що трапиться, якщо всі шкідливі напої замінити чистою водою, яка дійсно корисна для організму? Ви здивуєтеся, скільки змін може відбутися лише за місяць. Блогер і лектор Кріс Бейлі провів експериментальні дослідження і з'ясував, що станеться з організмом, якщо протягом місяця не пити ніяких напоїв, крім води.

Ви схуднете на 1-2 кг

Тільки за 9 днів ви станете худіше на 0,5 кіло, якщо не будете пити нічого, крім води. Вся річ у тому, що в більшості напоїв міститься цукор, калорійність якого 400 кк на 100 г. Досить відмовитися від кави, чаю з цукром, а також від газованої води та пакетованих соків, щоб за 9 днів втратити стільки калорій, скільки витратиться при щоденної пробіжки 8 км протягом цього ж часу.

Ви прискорите обмін речовин

Від швидкості метаболізму залежить не тільки схуднення, але і рівень енергії. Всього 2 склянки чистої води з ранку підвищать обмін речовин на 24%. Головне — випивати цю норму на голодний шлунок, так ви прокинетеся швидше, ніж від кави, а ефект буде тривати набагато довше.

Ваш мозок стане краще міркувати

Людський мозок складається з води на 80%, і якщо водний баланс в організмі порушений, ви відчуєте слабкість, млявість, нездатність концентруватися і вирішувати прості завдання. Пийте воду протягом дня, щоб підтримувати здатність до уваги і концентрації на високому рівні.

Ви рідше будете відчувати голод

Люди часто плутають сигнали спраги та голоду, а тому регулярно переїдають тоді, коли організм всього лише відчуває нестачу води. Крім того, вода пригнічує апетит, і ви будете їсти менше і зможете швидше схуднути.

Ви позбудетеся від токсинів в організмі

Вода допомагає організму швидше позбутися від продуктів розпаду і токсинів, які призводять до почуття млявості, втоми і апатії. Випиваючи норму води в день, ви не тільки відчуєте себе бадьоро й енергійно, але також станете здоровішими та будете виглядати молодше за свої роки.

Вам не будуть страшні багато хвороб

Якщо випивати 6-8 склянок чистої води в день, то ризик захворіти на гіпертонію значно зменшується. Також знижується ймовірність отримати рак кишківника або проблеми з сечовим міхуром. Вода допомагає нормально функціонувати всім системам організму, що значно покращує здоров'я.

Ви полегшите роботу свого серця

Нестача води в організмі робить кров більш густий, від чого серцю складніше її качати. В результаті з'являється високий ризик тромбів, що в майбутньому призводить до інфарктів і інсультів. Всього 5 склянок чистої води в день зменшують ризик отримати інфаркт на 41%.

Покращиться стан шкіри

Не тільки харчування, але і водний режим впливають на чистоту, гладкість і молодість шкіри. Якщо випивати не менше 6 склянок води в день, то шкіра стане чистіше, м'якше і її колір стане більш здоровим. Перші зміни будуть помітні вже через місяць, а якщо ви продовжите пити воду регулярно, то про проблеми зі шкірою зможете забути назавжди.

Ви зможете заощадити

Капучино в кафе, магазинні соки і газована вода, навіть чай, який ви п'єте будинку, коштують набагато дорожче води. Якщо замінити всі напої водою, то в місяць набіжить чимала сума, яку можна витратити на щось корисне. Наприклад, замовити доставку якісної води від ТМ «Skandinavia». Тепер вам не потрібно пити воду з-під крана з невідомим складом, адже у вас завжди буде чиста вода, яка принесе організму справжню користь.

Що ви отримаєте, замовляючи воду від ТМ «Skandinavia»:

  • якісну сертифіковану продукцію;
  • оперативну доставку в будь-яку точку Києва;
  • знижку при замовленні від 2-х пляшок води;
  • великий вибір обладнання для води і супутніх товарів;
  • доступні ціни.

Пийте воду від ТМ «Skandinavia», щоб добре виглядати і відчувати себе відмінно кожен день!

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською