Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Чому день потрібно починати зі склянки води

Швидше за все, ви знаєте, що пити воду після пробудження корисно, але ось чому - виникають питання. Ми знайшли не менше 10 причин, які вас переконають починати ранок зі склянки води.

  1. Швидке пробудження
    Кисень, що міститься в Н2О, миттєво рознесеться по крові, пробуджуючи вас не гірше чашки кави. Всього після одного стакана ви остаточно прокинетеся, відчуваючи бадьорість і готовність до нового дня.
  2. Стимуляція роботи шлунково-кишкового тракту
    Вода відразу після пробудження допоможе травній системі «включитися» в роботу за рахунок виділення шлункового соку. В результаті у вас не тільки з'явиться апетит вранці, але також покращиться травлення, зникне важкість у животі, нудота і навіть печія.
  3. Позбавлення від набряків
    Багатьох непокоять ранкові набряки, які заподіюють дискомфорт і псують відображення в дзеркалі. Стакан води «запустить» лімфо і кровообіг, стимулюючи виведення зайвої рідини з організму.
  4. Здоров'я нирок і сечостатевої системи
    Вода натщесерце - це природний сечогінний, а тому допомагає зберігати здоров'я нирок і сечовивідних шляхів. Завдяки цій корисній звичці ви не дасте шансу виникненню інфекцій та знизите ризик появи каменів у нирках.
  5. Поліпшення обміну речовин
    Стакан води не просто «запускає» травну систему, але також прискорює метаболізм, змушуючи вас спалювати більше калорій навіть в стані спокою. Для тих, хто хоче схуднути, пиття натщесерце стане кращим допоміжним засобом.
  6. Оздоровлення шкіри і волосся
    Стан шкіри і волосся залежить від кількості вологи в клітинах. Якщо її мало, то шкіра виглядає сухою, а волосся - млявим. Пиття на голодний шлунок стане відмінною профілактикою зневоднення, але не забувайте дотримуватися водного режиму протягом дня.
  7. Підвищення настрою
    Відмінним бонусом, який гарантує пиття натщесерце, стане підвищення настрою за рахунок нормалізації функцій нервової системи. Вода приводить в тонус всі системи організму, а значить, допоможе залишатися в доброму гуморі на протязі всього дня.
  8. Водний режим
    В день потрібно випивати не менше 5 склянок чистої води, щоб відмінно себе почувати і добре виглядати. Випиваючи першу склянку води з ранку, ви заповнюєте денну норму рідини на 1/5, що значно полегшує дотримання режиму.
  9. Корисний ритуал
    Невеликі ритуали полегшують щоденну рутину і дарують відчуття контролю над власним життям. З психологічної точки зору ритуали - це заспокійливі процедури, які гарантують, що все йде за планом. Стакан води з ранку подарує вам відчуття спокою і усвідомлення, що все йде своєю чергою.

Як правильно пити воду натще: корисні поради

Наостанок наведемо рекомендації, як правильно пити вранці, щоб отримати від води максимум користі.

  • • Рідина повинна бути кімнатної температури, щоб уникнути навантаження на шлунково-кишковий тракт.
  • • Не потрібно пити багато, досить склянки 200-300 мл.
  • • Уникайте добавок, на зразок лимона або меду, так як вони можуть тільки нашкодити, наприклад, мед підвищує рівень глюкози в крові, а лимон може викликати неприємні відчуття в шлунку.
  • • Пийте відразу ж, як тільки прокинулися, а потім виконуйте ранкові гігієнічні процедури.
  • • Всупереч помилкам, чекати 45 хвилин, щоб поснідати, після пиття води не варто, так як вона всмоктується кишечником протягом 10-15 хвилин.

Для пиття вибирайте очищену столову воду, яка найкраще підходить для організму людини. Компанія «Скандинавія» пропонує бутильовану воду, яка за складом відповідає гірським джерелам, що позитивно позначається на смаку і користі для здоров'я.

Вода «Скандинавія» - краще на кожен день!

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською