Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Чи можна схуднути, якщо пити багато води

Навколо схуднення циркулює чимало міфів і один з них пов'язаний з тим, що споживання великої кількості води на добу нібито допомагає скинути зайву вагу. Чи так це, дізнаємося прямо зараз!

Вплив води на обмін речовин

Організму людини потрібна вода для реалізації всіх обмінних процесів. Кількість води на добу визначається індивідуально, так як обумовлено масою тіла і способом життя.

Вода нормалізує обмінні процеси і навіть прискорює їх, а недолік рідини, навпаки, уповільнює метаболізм. Вживання достатньої кількості води в день дійсно допомагає скинути вагу, особливо, якщо раніше людина не дотримувалася питного режиму. В такому випадку регулярне пиття запускає обмін речовин, допомагаючи активно виводити зайву рідину і продукти розпаду, що сприяє скиданню зайвих кілограмів.

При цьому вам не обов'язково міняти раціон, досить налагодити водний режим, щоб скинути 2-4 кілограми. Але якщо перед вами стоїть серйозніша мета, то без дієти і спорту не обійтися.

Скільки потрібно пити води для схуднення?

Щоб запустити процеси схуднення, слід випивати не менше норми води в день. Норма визначається по вазі - 50 мл на 1 кг маси тіла. При цьому, якщо ви хочете схуднути, не беріть до уваги чай, каву і супи. Ви повинні випивати 1,5-2 л води в день без урахування рідкої їжі і напоїв.

Достатня кількість води в день не тільки прискорить обмінні процеси, а й позбавить вас від почуття голоду, тому що заповнений шлунок не буде сигналізувати про те, що пора перекусити.

Приготуйтеся до того, що спочатку буде складно випивати таку кількість води в день. Щоб полегшити процес, поставте на відстані руки велику пляшку чистої столової води і пийте щоразу, як на неї впаде погляд.

Пам'ятайте, що пити потрібно не газовану або мінеральну воду, а чисту їдальню. Газована вода збільшує почуття голоду, а мінеральна не рекомендується для регулярного вживання, так як збагачена активним вітамінно-мінеральним комплексом.

Відмінним вибором стане вода ТМ «Скандинавія», склад якої в точності відповідає гірським скандинавським джерелам. Оптимально замовляти воду в тарі об'ємом 19 л, щоб не порушувати водний режим, якщо закінчилася чергова пляшка.

Чи можна схуднути, якщо пити тільки воду?

Повна відмова від їжі при дотриманні водного режиму дійсно допоможе швидко скинути вагу, але в перший день піде тільки зайва рідина, яка повернеться на місце відразу після закінчення голодування.

Якщо голодувати довше, то почне руйнуватися м'язова, а потім жирова тканина. Саме в цій послідовності, на що потрібно звернути увагу всім, хто наважується на голодні дієти. Голодування дає ефект тільки в дні голоду, а потім все скинуте успішно повертається на місце.

Правила успішного схуднення за допомогою води

Якщо хочете скинути вагу безпечно для здоров'я, то дотримуйтеся таких правил схуднення з дотриманням водного режиму:

  • • Пийте не менше 1,5 л чистої води в день. Дві третини цього обсягу слід випивати до 16 години вечора.
  • • Пийте чай і кава без цукру, що стимулює виведення зайвої рідини.
  • • Не пийте багато рідини на ніч, щоб не зіпсувати собі сон.
  • • Харчуйтеся 3 рази в день з двома перекусами кефіром або натуральним йогуртом.
  • • Починайте день з великої склянки води. Не слід додавати в неї лимон або мед, що може негативно вплинути на роботу шлунка.

Такі нескладні правила допоможуть вам не тільки скинути вагу, але і поліпшити стан шкіри і нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту.

Вибирайте очищену воду «Скандинавія», яка ідеально підходить для щоденного вживання і стане вашим кращим помічником в схудненні.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською