Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Чим корисна бутильована вода

Вода - неорганічна речовина, без якої не відбувається жоден біохімічний процес. Чиста вода необхідна людині, як кисень. Від її якості залежить робота всього організму, здоров'я і температура тіла. Вода не повинна містити ніяких домішок, мати сторонній запах і смак. Цим критеріям повністю відповідає бутильована вода від ТМ «Скандинавія», яка проходить багаторівневу очистку з використанням інноваційних технологій очищення та сертифікованого професійного обладнання. Розглянемо особливості і корисні властивості бутильованої води.

Що таке бутильована вода?

Бутильована вода відповідає всім вимогам чистоти і реалізується в гігієнічній ємності.

Міжнародною асоціацією IBWA був запропонований ряд ознак, які характеризують бутильовану воду, до них відносяться:

  1. розфасовка в тару, яка відповідає нормам стерильності;
  2. відповідність ГОСТам для питної води і нормам гігієни;
  3. не містить штучних ароматизаторів і цукру;
  4. призначена для пиття людьми.

В бутильованій питній воді може міститися не більше 1% екстрактів рослинного походження або есенцій.

Різновиди бутильованої води

У США існує окрема Федеральна комісія, якій була розроблена класифікація на такі види:

  1. Питна - розфасована в пляшки вода, яка використовується для потреб людини. Вона без сторонніх добавок, зовсім не калорійна, з мінімальним вмістом іонів натрію і без цукру.
  2. Артезіанська - видобувається зі свердловин, місця буріння яких розташовані біля гірських порід. При розтині покрівлі вода, що знаходиться між шарами, починає фонтанувати.
  3. Очищена виходить способом дистиляції або деіонізації. Метод фільтрації вказується в назві.
  4. Мінеральна - може містити багато солей і має спеціальне маркування. Від інших видів відрізняється наявністю природних мінералів.
  5. Газована - містить в своєму складі CO2.
  6. Ключова вода - видобуток відбувається природним шляхом і методом буріння з джерел. Склад рідини і її фізичні якості зберігаються в природному вигляді.

Компанія ТМ "Skandinavia" більше п'яти років займається виробництвом високоякісної бутильованої води, використовуючи природні джерела, які знаходяться в гірській Скандинавії.

Чим очищують бутильовану воду?

Вихідна вода проходить кілька рівнів очистки, перш ніж потрапити до споживачів - її пропускають через фільтри або мембрани. Таких етапів чистки у бутильованої води може бути кілька:

  1. Механічна - здатна очищати від піску і різних домішок.
  2. Іонообмінна - служить способом усунення солі, що дозволяє зробити воду більш м'якою.
  3. Знезалізнення - очищення від марганцю і заліза, які містяться в рідині.
  4. Фінішна обробка за допомогою вугільного фільтра. Він допомагає поліпшити органолептичні властивості води: усуває присмак, каламутність, запах, кольоровість.

"Скандинавія" проходить всі рівні очищення, а також купажування (змішування потоків для отримання збалансованого складу мінералів) і обробку ультрафіолетом.

Що краще фільтрована або бутильована вода?

Вода бутильована виробляється в суворій відповідності до вимог якості і чистоти, проходить багаторівневу очистку, в той час як фільтрована вода очищається звичайними фільтрами для домашнього використання, від яких і залежить її чистота.

Переваги бутильованої води очевидні:

  1. свіжість і відсутність запаху;
  2. висока якість очищення;
  3. дешевше фільтрованої;
  4. її можна швидко купити;
  5. зручна тара, яку можна використовувати багато разів.

Можна замовити доставку води «Скандинавія» через сайт або зателефонувати за номером (044) 337-05-05. Замовлення приймаються щодня в робочий час. Менеджер обробить заявку і передзвонить, щоб уточнити умови доставки. Привітні кур'єри добре знають Київ, тому доставлять бутильовану воду максимально швидко у зручний для вас час і за доступною ціною. Для постійних покупців діє система знижок, передбачені акційні пропозиції.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською