Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Як очистити організм водою?

 

З численних методик і засобів очищення організму одним з найбільш ефективних способів лікарі та дієтологи вважають унікальний природний продукт, яким є вода. Артезіанська питна вода ідеально впорається з виведенням із внутрішніх органів та клітин шкідливих відкладень.

 

Для чого потрібне водне очищення організму?

 

Неминучим наслідком процесів прийому їжі та подальшого травлення є утворення відкладень на стінках кишечника та шлунка, що ускладнює можливість повноцінно засвоювати корисні речовини. У ряді випадків існуючі механізми самоочищення організму не встигають повністю виводити шлаки. Тому слід вдатися до допомоги іншими методами відновлення нормального функціонування шлунково-кишкового тракту. Важливо вчасно позбавити організм надмірного навантаження, а питна вода є тим ідеальним інструментом, який практично не має протипоказань завдяки такому м'якому режиму позбавлення від шлаків.

 

Сигнали для початку процедури очищення.

 

Найбільш вираженими симптомами для проведення очищення будуть такі ознаки:

- періодичні болючі прояви в області печінки;

- порушення метаболізму;

- при незначних навантаженнях спостерігається швидка стомлюваність;

- поганий апетит або повна байдужість до їжі;

- постійне почуття сонливості;

- стрибки показників ваги у будь-який бік – різке схуднення чергується з моментальним набором зайвих кілограмів;

- розлади процесів травлення.

Наявність збоїв у функціонуванні шлунково-кишкового тракту може виявлятися у вигляді алергічних реакцій, появі висипу на шкірному покриві, прогресуючому випаданню волосся. Є і ще кілька критеріїв, що визначають високе навантаження на організм - схильність до простудних захворювань внаслідок зниження імунітету, часті депресії, втрати здатності концентрувати увагу на потрібних речах. Усі процеси життєдіяльності тим чи іншим чином залежить від властивостей водного балансу. Вживана вчасно та в достатній кількості питна вода мінімізує ризики розвитку різних захворювань за рахунок таких властивостей:

- відновлюється хороша циркуляція крові;

- виводяться із зони кишечника шкідливі токсичні речовини;

- полегшується попадання в кровообіг корисних елементів.

 

Обмеження для очищення організму.

 

Не можна користуватися цією методикою при наступних захворюваннях:

- при захворювань серцево-судинної системи;

- при високій температурі;

- при хронічній ниркової недостатності;

- при проблемах із шлунково-кишковим трактом;

- на післяопераційній реабілітації.

При менструації та вагітним жінкам виведення токсинів робиться лише після консультації з лікарем відповідно до прописаної дієти.

 

Як правильно робити очищення організму питною водою?

 

Проста, але головна умова в даному методі полягає в тому, що чітко дозований об'єм рідини необхідно випити у заздалегідь призначений час. Іноді за порадою лікаря можна додавати у воду крихітну щіпку солі. Застосування трохи підсоленої води відноситься до найпростіших і водночас ефективних прийомів. Існують різні варіанти курсу очищення за параметрами часу: день-два або від трьох до семи діб. Мінеральна питна вода з артезіанських свердловин – це ідеальний засіб для загального покращення тонусу людського організму та виведення з нього потенційно небезпечних та шкідливих речовин. Після кількох днів правильного режиму вживання цілющої вологи можна повною мірою насолодитися відчуттям припливу сил. В артезіанській воді є збалансоване співвідношення найактивніших, необхідних кожній людині мікроелементів. Відбувається паралельний процес усунення шкідливих речовин та насичення всіх органів життєвою енергією.

 

Головні переваги та особливості вживання води при очищенні організму:

 

1. Початок процесу очищення буквально з першого ковтка цілющої вологи. У момент прийому відбувається наповнення ротової порожнини з наступним потраплянням в шлунок і кишечник більшого об'єму рідини, ніж слини, що виділяється. Така пропорція є надзвичайно важливою для благотворного впливу на організм.

 

2. Для активації роботи рецептів рекомендується трохи потримати воду у роті. У такий спосіб покращується корисна дія на шлунок і стимулюється процес очищення. Глотки обов'язково повинні бути мінімальними за обсягом та повільними.

 

3. Питна вода відмінно впорається із проблемою запорів. Немає більш дієвого способу боротьби з цією проблемою, який не викликає дискомфорту. Важливо відзначити, що замість якихось ліків людина використовує продукт, дарований йому природою.

 

Слід ретельно підбирати температуру рідини з урахуванням фізіологічних особливостей людини. Охолоджена артезіанська вода рекомендується при схильностях до запорів, а тепла з дотриманням потрібного балансу мікроелементів та дозування допомагає людям, у яких спостерігаються розлади шлунка.

 

Додатковий ефект способу очищення організму артезіанською водою

 

Крім виведення шлаків із системи травлення дана методика затребувана за наявності складнощів з функціонуванням нирок та жовчовивідних шляхів. Благотворний вплив має мінералка, видобута зі свердловин, на очищення печінки від токсичних елементів. Слід пам'ятати про те, що необхідно отримати консультацію фахівця щодо оптимальних обсягів споживаної рідини саме для Вашого організму.

 

Вибираємо питну воду з потрібним складом і починаємо впорядковуватися. Це набагато приємніше, ніж напихати себе величезними порціями дорогих медичних препаратів та складних процедур.

 

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською