Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Вода з кулера: користь чи шкода

Кожен з нас мріє пити смачну чисту воду з природним смаком. Для багатьох мешканців мегаполісу актуальним стало придбання обладнання для бутильованої води. До нього відноситься кулер, який значно полегшує охолодження і нагрівання питної води. З нього приємно і зручно наливати воду в будь-якій кількості. Такий девайс став помічником для багатьох офісів, коли потрібно швидко зігрітися чашечкою гарячого чаю, кави або освіжитися прохолодною водою. Однак не всі наважуються купити кулер через складність його обслуговування. Ми підготували для вас статтю, яка допоможе розвіяти всі сумніви з приводу доцільності придбання кулера і бутильованої води.

Користь, яку несе бутильована вода

Користь і рівень якості бутильованої води залежить не тільки від ступеня її очищення, а й від стану обладнання, призначеного для її розливу. До основних переваг такого виду питної води відносяться:

  1. Завдяки багаторівневого очищення, вода зберігає корисні мінерали і мікроелементи, вона буде абсолютно чистою від різних домішок.
  2. Тара та обладнання для бутильованої води відповідає всім нормам стерильності.
  3. Вода врятована від цукру і різних штучних ароматизаторів.
  4. Відповідність вимогам гігієни і стандартам питної води.
  5. Можливість обирати потрібний обсяг і спосіб доставки.

Компанія "Skandinavia" вже не перший рік пропонує в Україні бутильовану воду високої якості. Хороший, збалансований мінеральний смак досягається за рахунок механічної, ультрафіолетової, ионообменної і фінішної обробки, а також купажування для отримання збалансованого складу мінералів.

Догляд за кулером і диспенсером

Будь-який девайс, незалежно від його вартості і терміну експлуатації, вимагає догляду. Кулери для води обслуговувати нескладно. Для цього потрібно вчасно робити заміну пляшок з водою. Зовнішня очистка передбачає видалення забруднень вологою м'якою ганчіркою. Для внутрішньої чистки рекомендуємо звернутися до фахівців. Корисні поради допоможуть довше зберегти воду в кулері чистої:

  1. За умови експлуатації обладнання в будинку або в офісі, потрібно проводити санітарну дезінфекцію кожні півроку. Для людного місця потрібна чистка ще частіше.
  2. Заміна пляшок повинна проводитися чистими руками, інакше в воду можуть потрапити бактерії, які швидко розмножуються і покривають рідина мікроплівкою, що сприяє виділенню токсинів, негативно впливають на наш організм.
  3. Вимикайте з розетки кулер для води, коли він не використовується.

Диспенсери для води виготовляються з екологічно чистого матеріалу і знаходяться всередині пристрою, однак і на них можуть потрапляти бактерії. Бутель розташовується горлом вниз саме на диспансері, що забезпечує подачу води. Догляд за даними елементом кулера зводиться до простої промиванні деталі за допомогою лимонної кислоти.

У кожної моделі кулера або диспенсера для води свої розміри і характеристики, тому при покупці можна проконсультуватися у продавця, який із задоволенням підкаже, як розібрати і промити кулер або диспенсер.

Де купити кулер і бутильовану воду?

Зручно, якщо вдома, в спортзалі, в торговому центрі, в лікарні та інших місцях, де кожен день знаходиться багато людей, знаходиться кулер - незамінна річ. Не потрібно відмовляти собі в такому маленькому задоволенні - пити якісну воду з кулера.

Тільки на нашому сайті можна замовити природну бутильовану воду з чистим, природним смаком за розумні гроші. Для фільтрації ми використовуємо виключно професійне сертифіковане обладнання відомих торгових марок, таких як General Electric GE, Park Structural Tanks, Clack, Magnum, Wave Cyber та інших брендів.

Крім того, всі види кулерів, диспенсерів, помп та інших комплектуючих для бутильованої води представлені на сайті в широкому асортименті. Наші клієнти вже встигли оцінити користь води з кулера. Ми пропонуємо зручний спосіб доставки по Києву і доступні ціни на всі види послуг. Для оформлення замовлення можна зателефонувати або залишити заявку на сайті. Для оптових і постійних покупців діє система знижок.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською