Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Вода і рясне пиття при ГРВІ та інших захворюваннях

ГРВІ - гостре респіраторне вірусне захворювання. Це узагальнений діагноз, який зазвичай ставлять доктора своїм пацієнтам, у яких є класичні симптоми застуди. Насправді інфекцій, здатних погіршувати самопочуття людини, безліч. Це можуть бути риновіруси (найбільш поширені), віруси парагрипу та грипу, герпесу, ентеровіруси, коронавіруси, аденовіруси та інші. Як показує практика, найефективніше лікування будь-якого подібного захворювання - симптоматична терапія і правильна організація питного режиму.

Головний помічник на шляху до одужання від ГРВІ та інших інфекцій - вода

Фармацевтичні препарати може призначити тільки лікар після огляду і аналізу клінічної картини перебігу захворювання. А ось питний режим повністю лягає на плечі людини з ГРВІ. Важливо: різні віруси викликають різні симптоми. Це може бути ларингіт, трахеїт, фарингіт, бронхіт, пневмонія, діарея, блювота, висока температура, озноб, боязнь світла і т.д. Головне в лікуванні - не допустити розвитку бактеріальної або грибкової інфекції. Для цього вкрай необхідно багато пити. Це допоможе швидко природним шляхом позбавити організм від токсинів, які погіршують стан людини, а також уникнути зневоднення.

Як правильно організувати питний режим під час ГРВІ та грипу

У нормі людина повинна на добу випивати не менше 1,5 - 2 л чистої води. Якщо ж організм ослаблений ГРВІ - доза повинна бути збільшена до 3 л мінімум. При поганому самопочутті зазвичай не хочеться їсти. Нічого страшного в цьому немає, всі сили кинуті на боротьбу з інфекцією. Не потрібно зайвий раз перевантажувати організм їжею. А ось рясне пиття необхідно. Пити потрібно постійно дрібними ковтками злегка теплу воду приблизно такої ж температури, як і тіло. допускається:

  • чиста фільтрована вода;
  • компоти і морси з цукром або цукрозамінників, чай;
  • вода з лимоном;
  • бульйони;
  • тепле молоко.

Важливо: на деякі продукти може бути алергічна реакція. Також з обережністю слід ставитися до солодких напоїв тим людям, у яких є діабет. Бульйони при варінні кілька разів рекомендується злити, воду злегка підсолити. Таке питво допоможе не тільки вимити токсини з організму, але і відновити втрату вітамінів і мікроелементів.

Які наслідки можуть бути, якщо нехтувати якістю питної води

Вода для організації питного режиму при ГРВІ повинна бути обов'язково чистою і відфільтрованою. Звичайна сира вода з-під крана не підходить. У ній знаходиться багато важких металів, домішок, хімічних елементів, вона може мати неприємний смак, запах і колір. Навіть якщо візуально все в порядку, біохімічний склад води може бути з поганими показниками і виходити з допустимих норм. При цьому кип'ятіння тільки погіршить ситуацію, адже при високих температурах бактерії загинуть, а ось уникнути хімічних реакцій не вийде.

Під час застуди або ГРВІ страждає весь організм - колосальне навантаження на печінку і нирки, лімфатичну систему, серце. Ускладнення можуть провокувати запалення верхніх і нижніх дихальних шляхів, головного мозку, органів шлунково-кишкового тракту і т.д. Якщо під час хвороби пити неочищену воду - ситуація може тільки посилитися. Попадання в організм "брудної" води стає причиною загострення хронічних захворювань, утворення піску або камней. Самий правильний вибір - замовити фільтровану воду, яка пройшла кілька рівнів очистки, при цьому зберегла оптимальний мінеральний склад.

Яку воду потрібно пити при ГРВІ, грипі або бактеріальної інфекції

Не можна нехтувати здоров'ям, краще подбати про себе, своїх близьких заздалегідь і замовити доставку чистої води додому на сайті ТМ "Skandinavia". В умовах карантину бутильовану воду привозять за новим алгоритмом:

  1. Замовлення по телефону або на сайті.
  2. Безготівкова оплата.
  3. Зв'язок оператора з клієнтом онлайн, координація за часом доставки.
  4. Клієнт виставляє порожній бутель за двері, працівник робить заміну на повний.

Компанія ТМ "Skandinavia" пропонує тільки якісну очищену воду, яка має всі необхідні сертифікати відповідності. Також онлайн можна придбати витратні матеріали та обладнання для води. Для клієнтів, які замовляють від 2-х бутлів - знижка. Доступна ціна та швидка доставка по Києву - приємні бонуси від ТМ "Skandinavia" для улюблених клієнтів.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською