Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Що таке термальна вода?

 

Термальна вода як особливий природний ресурс – це найважливіший компонент, необхідний для здорового функціонування людського організму. Поживна волога потрібна для нормальної діяльності кожної клітини нашого тіла в процесі споживання чистого кисню.

 

Ми щодня потребуємо певної кількості води не тільки для того, щоб вгамувати спрагу, а й для підтримки в оптимальному тонусі шкірного покриву. Таким чином, вдається перетворити шкіру на повноцінний захисний бар'єр для запобігання агресивному впливу зовнішнього середовища.

 

Склад та особливості термальної води формуються в процесі трансформації парів, розташованих у глибині землі, у насичену мінеральними елементами цілющу вологу. Назва “мінеральна” використовується за звичкою. Термальна вода використовується у більшості випадків для зовнішніх цілей, а класична мінералка використовується для пиття.

 

Основні різновиди термальної води

 

Певна оздоровча дія притаманна декільком видам даного продукту земних надр:

 

1. Вода з селеном буде чудовим вибором для максимального захисту шкірного покриву та загоєння подряпин та невеликих ранок. Приналежність до групи антиоксидантів сприяє застосуванню як засіб боротьби з ознаками старіння. Немає протипоказань для використання і обмежень віку, вона ідеально підходить для дітей.

 

2. Купити ізотонічну воду рекомендується через її здатність усувати запальні та алергічні симптоми. Відмінний засіб у випадках, коли існує схильність до сухості.

 

3. Сульфатно-бікарбонатна не має альтернативи, як оригінальний фіксатор для надійного закріплення макіяжу.

 

4. Натрієва вода - ідеальний засіб швидкого підсушування жирного покриву. Для інших варіантів шкірного покриву її краще не використовувати.

 

5. Низькомінералізований склад ідеально підходить для зволожуючого та усуваючого подразнення засобу після сонячних ванн.

 

Головні переваги

 

Сама назва «термальна» свідчить про утворення за умов високої температури. Підземні джерела на шляху до поверхні гранично насичуються мінеральними солями і корисними мікроелементами. Всі види насиченої термальної води однаково корисні у своєму позитивному впливі на шкіру: - якісно освіжають тіло та видаляють з обличчя ознаки втоми; - оптимальний спосіб оперативно впоратися з непривабливими висипаннями, почервоніннями, алергічними подразненнями; - підтримка на стабільному рівні параметрів вологості, насичення шкірного покриву необхідною для нормального функціонування кількістю вітамінів та мікроелементів; - ідеальне очищення пір від частинок жиру, бруду та залишків поту; - термальна вода активує дію лікувально-гігієнічних масок та кремів; - шкіра набуває приємної гладкості і гарної еластичності. Додаткові плюси термальної води – забезпечення швидкої регенерації та лікування клітин епідермісу з ушкодженнями.

 

Як правильно користуватись і для кого призначена термальна вода?

 

Для отримання максимального ефекту застосування слід робити з дотриманням деяких порад: - розпилення термальної води найкраще проводити із «закріпленням» зволожуючим кремом, щоб уникнути швидкого випаровування та появи некомфортного відчуття сухості; - нанесення проводиться виключно на заздалегідь очищений шкірний покрив. Як виняток можна назвати тільки ситуації з фіксуванням макіяжу; - якісна термальна вода – ідеальний спосіб догляду за сухою, схильною до запальних процесів, шкірою.

 

Цілющий подарунок природи не має альтернативи. Термальна вода може покращити показники вологості шкірного покриву або додатково освіжити протягом дня. Особливо потрібна термальна вода для тих, хто в силу специфіки професійної діяльності або екологічних проблем у регіоні проживання, має проблеми, що сприяють передчасному в'яданню шкіри.

 

Популярні способи застосування термальної води

 

Правильне використання цього продукту виконується за певною методикою: - для того, щоб надати шкірі свіжішого вигляду, розпиліть її і не промокуйте протягом 2-3 хвилин; - термальна вода успішно замінить спеціальний спрей при фіксації макіяжу; - застосовується як тонік; - для зняття втоми в зоні очей ватяні диски просочуються термальною водою і накладаються на 5-6 хвилин на закриті повіки; - запалення шкіри усувається за допомогою косметичних серветок з водою. Робимо аплікацію залежно від ступеня подразнення від 10 до 20 хвилин. Правильно підібрана за вмістом корисних елементів термальна вода – чудовий інструмент для привабливого та здорового стану вашого шкірного покриву. Ніколи не варто забувати про те, що розпилення має робитися так, щоб не наносити на обличчя надмірну кількість насиченої мінералами рідини. Всі надлишки слід акуратно прибрати серветкою, щоб уникнути їх випаровування разом із вологою шкіри.

 

Щоранку слід починати зі своєрідного ритуалу - випити склянку чистої артезіанської води, а потім нанести термальну воду на шкіру і доповнити ці дії легким масажем. Це дозволить на цілий день зберегти приємний вигляд шкірного покриву, його еластичність та гарантує Вам гарний настрій. Для пиття більшість рядових споживачів добре оцінили бутильовану воду «SKANDINAVIA» у ємностях об'ємом 19 літрів, видобуту на глибині 335 м із унікального родовища Київської області.

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською