Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Найдорожча вода у світі

 

Вода грає ключову роль у житті всього живого на планеті. Відомо, що близько 75% тіла людини становить вода, таку саму кількість площі займає водна поверхня Землі. Однак лише 3% усієї води на планеті є придатною для пиття. Люди в розвинених країнах звикли до доступності питної води і не цінують її належним чином. Проте кількість прісних вод Землі стрімко зменшується, і чиста вода стає дедалі дефіцитнішим ресурсом.

 

Чому вартість води може досягати небувалих висот?

 

Вода – один із найдоступніших ресурсів на землі. У світі питна бутильована вода не вважається рідкістю, та її вартість становить до 1 долара за пляшку. Однак багато людей не знають, наскільки престижною та дорогою буває питна вода, яка на перший погляд може здатися простою та звичайною рідиною. Ціна на питну воду залежить від двох основних факторів: вартості пляшки та рівня мінералізації. Ціна за ємність може бути пояснена матеріалом, з якого вона виготовлена, а ось вплив мінералізації на ціну слід розглянути детальніше.

 

Характерний та неповторний смак надають воді мінеральні солі. Унікальний ступінь мінералізації визначається загальною кількістю розчинених у воді частинок. Загальна кількість розчинених твердих речовин визначає виразність смакових якостей води. "Vichy Catalan" - це один з найвідоміших і найпрестижніших видів мінеральної води. Ця вода родом з Італії з високою мінералізацією, що становить приблизно 40 міліграм на один літр. Експерти з визначення якості води кажуть, що цей напій має вишуканий смак і має величезну цінність для організму. Ціна однієї пляшки такої води становить близько 40 доларів.

 

Істотно дорожче коштує вода за назвою "Acqua di Cristallo Tributto a Modigliani", вартість такої води - 60 тис. доларів за 0,7 л. Ємність, в якій продається ця вода, виробляється із застосуванням золота вагою близько 24 карат, прикрашена безліччю діамантів, а сама вода містить 5 мг чистого золота. Однак і ця вода є не найдорожчим прикладом.

 

Найдорожчою мінеральною водою у світі є Beverly Hills 9OH2O, яка коштує неймовірні 100 тис. доларів за один літр. Це ексклюзивна вода ручної роботи, що створювалася відомим сомельє з води, зібраної у гірських джерелах. Кількість мінералів у цій воді сягає 500 міліграмів на літр. Фруктові нотки, що переважають смак цієї води, надають бадьорість і сприяють поліпшенню травлення. Кришка ємності, в яку розливається ця вода, виділяється наявністю діамантів вагою чотирнадцять карат, а сама пляшка поставляється в комплекті з чотирма келихами Баккара з кришталю. Незвичайною опцією для покупця є особиста дегустація цього напою у присутності його творця – водного сомельє Мартіна Райза, який доставить пляшку у будь-яку точку світу та відкриє її перед покупцем.

 

Деякі види води дорогі через велику насиченість мінералами, їх обмежені поставки та екзотичну природу походження, а інші - просто тому, що хтось вирішив зробити з води предмет розкоші. Дехто з людей може запитати, навіщо потрібна така дорога вода? Проте любителі рідкісних та ексклюзивних напоїв можуть оцінити смак та якість цієї води. Крім того, її висока вартість може бути індикатором статусу. Варто зазначити, що багато країн мають доступ до звичайної води, але в деяких регіонах цей ресурс коштує як справжнє багатство, рідкісне та дефіцитне. За таких умов ціна на воду може бути значно завищена. Наприклад, у деяких районах Африки ціна на бутильовану воду може сягати кількох доларів за літр. Люди змушені платити таку ціну за щоденну порцію пиття, яку вони не можуть заробити цілий день.

 

Пара ковтків вартістю 2-3 тисячі доларів не зроблять Вас здоровішим, а ось регулярне вживання якісної артезіанської води може покращити Ваше самопочуття на довгі роки. Чому замовити чисту артезіанську воду з доставкою додому або в офіс може бути найкращим варіантом: - по-перше, це гарантує високу якість води без домішок та мінералів, які можуть негативно позначитися на здоров'ї; - по-друге, така вода доставляється прямо до споживача, що гарантує її свіжість та збереження корисних властивостей. Жодна пляшкова вода не може зрівнятися зі свіжістю та чистотою води, яку можна отримати прямо з артезіанського джерела.

 

Таким чином, якщо ви шукаєте ексклюзивний продукт, то замовляти чисту артезіанську воду з доставкою додому або офісу може бути більш розумним вибором.

 

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською