Щодня з 8:00 до 18:00
044 337 05 05
Створити заявку

Декілька міфів та фактів про очищення води

Рекомендації щодо підтримки здорового способу життя включають різні пункти - помірні регулярні заняття спортом, збалансований раціон, корекція рівня стресу медитативними практиками. При цьому завжди залишається незмінним одне правило – щоденне дотримання питного режиму. Надходження достатньої кількості води в організм необхідний для нормального функціонування всіх систем, набуття бадьорості, енергійності та доброго самопочуття. Проте вживати для вгамування спраги рідину, що тече з кранів міських квартир та будинків – це погана ідея. Вона містить шкідливі домішки, а концентрація потенційно небезпечних сполук часто перевищує гранично допустимі норми.

Природа проблеми має комплексний характер. Комунальні служби не мають у розпорядженні сучасних та ефективних фільтрувальних установок, труби зсередини обростають нальотом та вчасно не змінюються, забір здійснюється з несприятливих джерел. Щоб убезпечити себе та сім'ю від ризиків, краще віддати перевагу очищеній воді в диспенсерах. Не буде зайвим і визволення від міфів, пов'язаних із очищенням води.

ТОП-3 міфів про процедуру очищення

 

Міф № 1 про користь кип'ятіння

Коли не було альтернатив, люди вдавалися до кип'ятіння з метою знищення вірусів та бактерій. Проте дослідження показують, що серед патогенних мікроогранізмів зустрічаються термотолерантні особини, які за підвищення температури починають активно неконтрольовано розмножуватися. До того ж, термічний процес провокує утворення отруйної речовини – діоксиду, оскільки викликає реакцію між хлором та органікою.

Міф №2 про вплив срібла

Шляхетний метал дійсно має антисептичні властивості. Але щоб отримати належний ефект, потрібно задіяти багато срібла, а це загрожує отруєннями. Ще один нюанс полягає в тому, що метод не сприяє усуненню рідких консистенцій органічних і хімічних домішок.

Міф №3 про заморожування

Здавалося б, немає нічого простішого... Наповнити ємність, помістити її в морозильну камеру, потім при розморожуванні видалити тонкий крижаний шар, що утворився на поверхні. Воду, що залишилася, зливають і використовують на кухні для приготування кулінарних страв, різноманітних гарячих і холодних напоїв. Після цієї маніпуляції значно покращується смак, оскільки знижується жорсткість, виконується насичення киснем. У складі меншає металів, солей, хлору.

Чи є кристальна прозорість ознакою чистоти?

Ще одне питання, яке заслуговує на розгляд в огляді, пов'язане з прозорістю води. Помилка зводиться до наступного: якщо немає видимих поглядом домішок, то рідина цілком придатна для пиття. Щоб зробити достовірні висновки, а не покладатися на спірні думки, необхідно провести комплексний аналіз зразків із джерел, колодязів, свердловин у незалежній лабораторії. У складі можуть бути найдрібніші частинки мулу, піску, іржі, а також віруси, бактерії. Їх обов'язково потрібно позбутися, щоб не ставити на кін власне здоров'я.

Перейдіть за посиланням для замовлення чистої питної води:

Замовити воду у Київі з доставкою

Наш сайт використовує українську мову за замовчуванням.

Продовжити УкраїнськоюContinue englishПродовжити російською